Пропустити навігацію

Підвели підсумки роботи за І півріччя під час засідання колегії при начальнику головного управління

        С100 9103 300x225 - Підвели підсумки роботи за І півріччя під час засідання колегії при начальнику головного управлінняьогодні, 20 липня, відбулось засіданні колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області за участю соціальних партнерів, представників органів Державної фіскальної служби, Держпраці України та начальників об’єднаних управлінь.

        Перший заступник начальника  головного управління Олена Сичугова проінформувала, що за І півріччя 2018 року забезпечено надходження  власних доходів, з урахуванням надходжень від сплати єдиного внеску, у сумі 1933,0 млн  грн, план надходження коштів, які адмініструє Фонд, виконано на 108,9%. Станом на 1 липня 2018 року в області проводиться виплата пенсій 319,4 тис. осіб, середній розмір пенсійної виплати складає 2397,11 грн. За звітній період підвідомчими управліннями призначено
4526  нових  пенсій та 92 пенсії відповідно до Закону України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною», здійснено  майже 11 тис. поточних перерахунків. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 21.02.2018 № 103 «Про  перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб» перераховано 19904 пенсії.

Учасники засідання відзвітували про роботу щодо виявлення та реагування на виявлені ознаки тінізації заробітної плати в Миколаївській області. Зокрема органами Фонду області постійно здійснюється моніторинг відомостей реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, забезпечено взаємодію із соціальними партнерами, контролюючими органами, повсякчас  проводиться роз’яснювальна робота серед населення.  100 9083 300x225 - Підвели підсумки роботи за І півріччя під час засідання колегії при начальнику головного управління

Також підчас засідання колегії розглянули  стан виконання в органах Фонду області Закону України «Про звернення громадян».

Окрім того, начальники об’єднаних управлінь доповіли про стан роботи з боржниками по платежах до Пенсійного фонду.

Наприкінці колегії начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Наталія Єфремова зазначила, що: «Робота з легалізації зайнятості та стягнення заборгованос100 9087 300x225 - Підвели підсумки роботи за І півріччя під час засідання колегії при начальнику головного управлінняті з платежів наразі залишаються одними з пріоритетних напрямків діяльності органів Фонду області. Необхідно посилити всі можливі заходи аби повернути державі заборговані кошти».

background Layer 1