Пропустити навігацію

Електронні послуги очима людини поважного віку

Під таким гаслом відбувся просвітницький захід для пенсіонерів навчально-тренінгового центру у Центральній міській бібліотеці для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка 06 лютого поточного року.

В рамках соціального партнерства представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області та Миколаївського регіонального управління ПриватБанку ознайомили присутніх з інформаційно-комунікативними технологіями, які практичного застосовуються в повсякденному житті та мають сучасний онлайн-формат.

«Основним пріоритетом діяльності органів Пенсійного фонду України є поліпшення якості обслуговування громадян, тому ми постійно працюють над вдосконаленням форм і методів роботи з населенням, запроваджуючи сучасні і максимально зручні онлайн способи надання послуг», – наголосила під час зустрічі головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Світлана Щербакова.

До уваги пенсіонерів спеціаліст Фонду представила веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого можна звернутися за консультацією до фахівців, замовити і роздрукувати потрібні довідки, а активізувавши функцію смс-інформування, одержувати дані про те, як формується персональний страховий стаж, як сплачує внески роботодавець, про перерахунки пенсії та іншу інформацію. Стати користувачем  веб-порталу можливо самостійно за допомогою електронного цифрового підпису або, звернувшись до фахівців органу Фонду із заявою.

Під час заняття присутні також дізналися як отримати електронний цифровий підпис, зокрема, у додатку «Приват 24» та здійснити інші операції.

По завершенню заходу представник Фонду надала практичне консультування громадянам щодо роботи в «особистому кабінеті» веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та відповіла на запитання.

DSC 0735 1024x683 - Електронні послуги очима людини поважного вікуDSC 0750 1024x683 - Електронні послуги очима людини поважного вікуSAM 0004 1024x768 - Електронні послуги очима людини поважного віку

background Layer 1