Пропустити навігацію

Долучились до заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

IMG 20190212 162630 300x184 - Долучились до заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30 річниця виведення військ з Республіки Афганістан. З цієї нагоди представники органів Пенсійного фонду України Миколаївської області долучилися до урочистих зібрань та робочих зустрічей  з ветеранами Афганістану та членами їх сімей.

Так, 12 лютого в Інгульському районі міста Миколаєва пройшла зустріч з воїнами – інтернаціоналістами, під час якої головний спеціаліст Інгульського об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області Світлана Величко поспілкувалася з ветеранами та надала ос2 300x225 - Долучились до заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 30-ї річниці виведення військ з Афганістануобисті консультації з пенсійних питань.

 Заступник начальника Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Наталія Путій 14 лютого прийняла участь в засіданні «круглого столу» з представниками громадської   організації  «Спілки  інвалідів, воїнів-інтернаціоналістів м. Вознесенська». Під час заходу представник Фонду розповіла про новації у пенсійному законодавстві та відповіла присутнім на турбуючі їх запитання.

IMG 20190215 101019 300x225 - Долучились до заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану15 лютого начальник Криоозерського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Катерина Тарабан провела зустріч з воїнами – інтернаціоналістами, яких ознайомила з новаціями в пенсійному законодавстві та розповіла про можливість  отримання громадянами дистанційних послуг за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України.

Того ж дня, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Віктор Лунгул прийняв участь у IMG d4e636a62c80ec481d8a28c09340ba44 V 300x225 - Долучились до заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 30-ї річниці виведення військ з Афганістанумеморіальному марші учасників бойових дій до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

Під час заходів пройшли хвилини мовчання на шану тим, хто загинув на теренах інших держав. Вічна слава героям!

 

background Layer 1