Пропустити навігацію

Зустрічі з трудовими колективами та читачами місцевих бібліотек

З метою інформування населення про новації в пенсійному законодавстві, зокрема про перерахунок пенсій з 1 березня поточного року та монетизацію субсидій, фахівці Фонду області провели низку зустрічей з трудовими колективами та читачами місцевих бібліотек на цьому тижні.

У Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва для працівників закладу фахівці Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області провели навчальний семінар спільно з представником Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Пенсійники поінформували бібліотекарів про виплату субсидій пенсіонерам разом з пенсією та повідомили алгоритм перерахунку пенсій з
1 березня. Також, присутні дізнались  про умови виходу на пенсію, порядок її нарахування та ознайомились з сучасними електронними сервісами Пенсійного фонду України.

Представники Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області провели робочу зустріч з колективом та відвідувачами Первомайської районної бібліотеки, яких ознайомили з розширеним переліком послуг Фонду, розповіли про процес монетизації субсидій та розповсюдили інформаційно-довідковий матеріал за тематикою лекції.

DSCN3129 1024x768 - Зустрічі з трудовими колективами та читачами місцевих бібліотек

SDC13935 1024x768 - Зустрічі з трудовими колективами та читачами місцевих бібліотек

 

background Layer 1