Пропустити навігацію

Триває роз’яснювальна робота щодо монетизації субсидій

Про виплату монетизованої субсидії пенсіонерам, проведення перерахунків пенсій та інших новацій у пенсійній сфері йшлося минулого тижня під час зустрічей з пенсіонерами, які є членами Первомайського клубу за інтересами «Обрій», ветеранської організації у місті Первомайську та Вознесенського «Університету ІІІ віку».

Vystavka 003 300x187 - Триває роз’яснювальна робота щодо монетизації субсидій21 лютого  поточного року  начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Перекос Надія та головний спеціаліст сектору по роботі з персоналом Плохотнюк Тетяна провели зустріч  з членами міської  ветеранської організації, де поінформували учасників заходу з останніми змінами в пенсійному забезпеченні, діючими нормами пенсійного законодавства, виплатою монетизованих субсVystavka 010 300x169 - Триває роз’яснювальна робота щодо монетизації субсидійидій, та ознайомили з електронними сервісами Пенсійного фонду України.

22 лютого на базі міської бібліотеки представники Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області зустрілися з членами клубу за інтересами «Обрій». Захід організований з метою популяризації послуг Пенсійного фонду України та інформування людей похилого віку про пенсійне забезпечення громадян. Романюк Тетяна,  завідувач сектору по роботі з персоналом, розповіла учасникам зустрічі про електронні послуги та їх можливості, а також про те, яку саме роль виконуватиме Пенсійний фонд в процесі монетизації субсидій. Перекос Надія, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1, ознайомила пенсіонерів з новинками в пенсійному забезпеченні та відповіла на особисті запитання.

voznes 300x198 - Триває роз’яснювальна робота щодо монетизації субсидійТого ж дня  завідувач сектору по роботі з персоналом Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Катерина Поліщук на лекції в «Університеті ІІІ віку» розповіла про процес монетизації субсидій, відповідно до якого вже в березні пенсіонери – субсидіанти отримують кошти для сплати за комунальні послуги одночасно з пенсією на пенсійну картку, або ж субсидію разом з пенсією доставить Укрпошта.

background Layer 1