Пропустити навігацію

Результати березневого перерахунку обговорили в програмі «Тема дня»

Kirushov 300x169 - Результати березневого перерахунку обговорили в програмі «Тема дня»

13 березня поточного року в прямому ефірі програми «Тема дня» на телеканалі «Миколаїв» начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олександр Кірушов розповів про результати перерахунку пенсій з 1 березня.

Посадовець Фонду області ознайомив телеглядачів з механізмом перерахунку, зокрема ще раз нагадав, що підвищення для кожного пенсіонера індивідуальне в залежності від тривалості страхового стажу та індивідуального коефіцієнту заробітної плати з якого проводиться обчислення. «Тим пенсіонерам, у кого після перерахунку розмір підвищення становитиме менше 100 гривень, пройде доплата до вище зазначеного розміру» – зазначив Олександр Кірушов. Також під час прямого ефіру представник управління надав фахові відповіді на чисельні запитання телеглядачів.

 

Довідково: відповідно до постанови кабінету Міністрів України від 20.02.2019 № 124 в Миколаївській області з 1 березня проведено перерахунок  для 281 тис. пенсіонерів. За його результатами підвищено розмір пенсії для 244 774 осіб. Середній  розмір підвищення, з урахуванням одноразової доплати склав, 578,20 грн.

 

background Layer 1