Пропустити навігацію

Підсумки роботи із запитами на інформацію в органах Пенсійного фонду України В Миколаївській області за І квартал 2019 року

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області повідомляє, що за підсумками роботи із запитами на публічну інформацію за І квартал 2019 року відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», до органів Пенсійного фонду України в Миколаївській області надійшло 193 запита на публічну інформацію. З них 37 запитів надіслано поштою, 143 запита подано особисто та
13 – електронною поштою.

За категорією запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб –188, від об’єднань громадян без статусу юридичної особи – 2 та від органів виконавчої влади, як до розпорядника інформації надійшло 3 запита.

Запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати інформацію щодо соціального і правового захисту військовослужбовців.

За результатами розгляду в І кварталі 2019 року – 187 запитів задоволено, 1 запит надіслано розпорядникам інформації, 5 запитів знаходяться на опрацюванні.

Усі запити відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» опрацьовані у встановлений чинним законодавством строк.

background Layer 1