Пропустити навігацію

Рейди з легалізації зайнятості та заробітної плати

З метою проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи, спрямованої на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, цього тижня представники органів Пенсійного фонду України Миколаївської області провели рейди з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

09 квітня на території ТОВ «Ринок «Колос» працівники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області спільно з фахівцями відділу сприяння зайнятості в Інгульському районі Миколаївського міського центру зайнятості інформували суб’єктів господарювання щодо порядку використання найманої праці відповідно до вимог чинного трудового законодавства та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.

Того ж дня фахівці Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області зустрілися з працівниками миколаївського ринку «Юліана» та проінформували учасників заходу про необхідність вчасної сплати єдиного соціального внеску, який напряму впливає на набуття страхового стажу застрахованої особи.  

10 квітня спеціалісти Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області спільно з представники Управління соціального захисту населення, Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості та інспектора праці здійснили рейд-обстеження швацьких майстерень міста Вознесенська. Увагу керівників та найманих працівників підприємств звернули на переваги офіційного працевлаштування та наголосили  на відповідальності за використання праці громадян без належного оформлення трудових відносин.

По завершенню заходів організатори рейдів провели флешмоби.

SAM 0021 1024x768 - Рейди з легалізації зайнятості та заробітної платиSAM 0011 1024x768 - Рейди з легалізації зайнятості та заробітної плати

 

 

 

background Layer 1