Пропустити навігацію

Про актуальні пенсійні питання мешканцям області

Поширення та роз’яснення інформації щодо змін у пенсійному законодавстві серед населення Миколаївщини сприяє підвищенню рівня обізнаності громадян щодо гарантованих пенсійних прав та вмінню їх реалізувати.

Bez imeni 1 300x185 - Про актуальні пенсійні питання мешканцям областіЗ цією метою 10 квітня 2019 року заступник начальника Новоодеського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Тетяна Міріченко прийняла участь у засіданні «круглого столу» з громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також уповноваженими представниками державних органів та підприємств району. У ході зустрічі обговорили питання поліпшення умов соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, зокрема, щодо виплати цільових грошових компенсацій, отримання безкоштовних послуг санаторно-курортного лікування, а також виділення коштів на одноразову матеріальну допомогу ліквідаторам аварії. Фахівець Фонду зосередила увагу на проведенні перерахунку пенсій чорнобильцям у 2019 році, а також детально розповіла про електронні послуги Пенсійного фонду України – веб-портал та смс-інформування.

12 квітня фахівці головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області та Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області  Світлана Щербакова та Людмила IMG 20190412 135623 300x225 - Про актуальні пенсійні питання мешканцям областіБоготіна зустрілись з підопічними відділення денного перебування Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Під час зустрічі пенсіонери активно цікавилися актуальними для них питаннями сьогодення, а саме: про підвищення та перерахунок пенсій, надбавки дітям війни та на догляд тощо. Спеціалісти уважно вислухали всіх та відповіли на запитання кожного.

 

 

background Layer 1