Пропустити навігацію

Про сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в рамках всеукраїнського прес-туру

Черговий етап всеукраїнського прес-туру Пенсійного фонду України під гаслом «Запровадження нових сервісів Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України» відбувся 23 квітня 2019 року у Одесі, у реалізації якого взяли участь також і представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Прес-конференцію для журналістів Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Одеської областей провів заступник Голови правління Пенсійного фонду України Владислав Машкін за участі керівників головних управлінь відповідних областей.

В рамках заходу відбулася презентація роботи та можливостей Веб-порталу електронних послуг та відеоматеріалів щодо налаштування сервісу СМС-інформування та отримання довідок з QR-кодом.

Владислав Машкін у своєму виступі повідомив, що одним із  головних завдань Пенсійного фонду України є максимальне спрощення процедур одержання послуг, і як частина цього напряму – можливість одержати послугу за допомогою сучасних E-сервісів, що суттєво зменшить необхідність паперової роботи.

– Нинішні пенсіонери – впевнені користувачі мережі Інтернет. Тому Пенсійний фонд України працює над розвитком надання дистанційних послуг через веб-портал різним категоріям: не лише працюючому населенню, а й пенсіонерам, – сказав Владислав Машкін.

В свою чергу спікери Пенсійного фонду України висвітили питання проведення інформаційних заходів з популяризації електронних послуг Фонду у відповідних регіонах. Так, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова у своєму виступі зазначила, що з метою популяризації веб-порталу, органами Пенсійного фонду України Миколаївської області постійно проводиться інформування громадян під час зустрічей в трудових колективах, за місцем проживання, уроків «Школи майбутнього пенсіонера», виступів на телебаченні та радіо. Також роз’яснювальна робота триває в 67 пунктах обслуговування громадян на віддалених робочих місяцях та 24 сервісних центрах області. Станом на 01.04.2019 кількість зареєстрованих користувачів на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України в Миколаївській області складає 54370 осіб.

По завершенню заходу спікери Пенсійного фонду України надали відповіді на численні запитання мас-медія.   

IMG 20190423 121155 1024x768 - Про сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в рамках всеукраїнського прес-туруIMG 20190423 133430 1024x768 - Про сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в рамках всеукраїнського прес-туруYzobrazhenye 018 1024x768 - Про сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в рамках всеукраїнського прес-туруYzobrazhenye 0411 1024x768 - Про сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в рамках всеукраїнського прес-туру

background Layer 1