Пропустити навігацію

Слухачам «Українського радіо. Миколаїв» – про електронні послуги Пенсійного Фонду України

Одним із найбільш зручних і оперативних способів отримання інформації з питань пенсійного забезпечення є надання електронних послуг засобами Веб — порталу Пенсійного фонду України, про роботу якого йшлося 25 квітня під час зустрічі зі слухачами Українського радіо «Миколаїв».

В прямому ефірі начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова повідомила, що користувачі порталу можуть онлайн перевірити свій страховий стаж для нарахування пенсії або записатися на прийом до управління Пенсійного фонду не відходячи від комп’ютера. Тому всі громадяни, які бажають йти в ногу з часом, активно залучаються до електронних послуг Фонду. Так, по Миколаївській області станом на 01.01.2019 користувачами порталу стали понад 53 тис. осіб, що є на 59% більше за відповідний період минулого року.

Також керівник Фонду області розповіла про те, що користувачами порталу можуть бути не тільки застраховані особи, а й страхувальники, які в кабінеті роботодавця мають доступ до відомостей щодо звітності по сплаті єдиного соціального внеску, зауважень до них та рекомендацій по усуненню неточностей.

«Запровадження новітніх технологій зв’язку органами Пенсійного фонду надає можливість максимально наблизити пенсійній послуги до пенсіонерів і застрахованих осіб та створити найбільш комфортні умови для отримання ними актуальної інформації», – зазначила Олена Сичугова по завершенню ефіру.

IMG 20190425 121547 1024x768 - Слухачам «Українського радіо. Миколаїв» – про електронні послуги Пенсійного Фонду України

background Layer 1