Пропустити навігацію

Нинішнім та майбутнім пенсіонерам розповіли про сервіси веб-порталу Пенсійного фонду України

Про функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом, минулого тижня розповіла головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Світлана Щербакова громадянам під час зустрічей.

Так, для читачів Бібліотеки-філіалу № 2 Центральної бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва та підопічних Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Інгульського району  фахівець Фонду провела практичні заняття щодо роботи веб-порталу електронних послуг. На прикладі «особистого кабінету» учасники заходів отримали роз’яснення як перевірити розмір своєї офіційно нарахованої заробітної плати, набутий страховий стаж, дані з власної пенсійної справи, надіслати звернення до органів Фонду та записатися на прийом.

«На веб-порталі електронних послуг Пенсійним фондом України впроваджено ряд сервісів, орієнтованих як на пенсіонерів, так і на застрахованих осіб та страхувальників. Тому завдяки сучасним інформаційним технологіям громадяни можуть заощадити свій час на відвідування установ Фонду та отримати необхідну інформацію онлайн», – зазначила Світлана Щербакова.

IMG 20190521 113552 - Нинішнім та майбутнім пенсіонерам розповіли про сервіси веб-порталу Пенсійного фонду УкраїниSAM 0051 1024x768 - Нинішнім та майбутнім пенсіонерам розповіли про сервіси веб-порталу Пенсійного фонду УкраїниSAM 0054 1024x768 - Нинішнім та майбутнім пенсіонерам розповіли про сервіси веб-порталу Пенсійного фонду УкраїниSAM 0058 1024x768 - Нинішнім та майбутнім пенсіонерам розповіли про сервіси веб-порталу Пенсійного фонду України

 

background Layer 1