Пропустити навігацію

Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

image.php  300x200 - Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань  погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

У четвер, 30 серпня поточного року,  Ольга Галинтовська – заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області прийняла участь у засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних що відбулась під керівництвом заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євгена Шевченка.

Присутні розглянули питання стану виплати заробітної плати працівникам закладів освіти м. Миколаєва. Зокрема, зазначено, що виплата заробітної плати педагогічним працівникам навчальних закладів здійснюється вчасно у встановлені строки та виплачується у повному обсязі.

Крім того, обговорено стан погашення заборгованості на ДП «Миколаївський бронетанковий завод», ТОВ «Соляні», житлово-комунальному підприємстві КП ММР «Бриз» та ДСП «Миколаївська птахофабрика» ЗАТ «Аваль-Еталон».

У ході зібрання також розглянули питання запобігання виникненню трудових спорів (конфліктів) та стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах Миколаївщини, які мають заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, а також здійснення рейдових перевірок з легалізації заробітної плати із залученням представників контролюючих органів та органів виконавчої влади, в рамках спільної роботи по розширенню бази оподаткування та залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

background Layer 1