Пропустити навігацію

Консультації з пенсійних питань

         avatarka 13 225x300 - Консультації з пенсійних питаньОстаннім часом в Одесі працює Центр з надання адміністративних послуг, що об’єднує декілька напрямків. Тут можна отримати не тільки консультації, але й документи. Вважається, що такий зразок є прикладом європейського підходу до обслуговування. Відвідувачу достатньо обрати через термінал необхідну послугу з переліку доступних, отримати талон та чекати своєї черги. В залі очікування на великому моніторі зявиться номер столу спеціаліста, який допоможе йому у вирішенні питань.       

          Надають свої послуги у віддаленому робочому місці в ЦНАПі і представники Пенсійного фонду області.

          Так, вчора, Наталія Гулакова головний спеціаліст Малиновського відділу обслуговування громадян Малиновського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Одесі  провела прийом на віддаленому робочому місці в Центрі надання адміністративних послуг.

          В цей день десять відвідувачів  завітали на прийом. Фахівець відповіла на питання, що їх цікавили, а саме:  розмір пенсії, оформлення пенсійного посвідчення, запит пенсійної справи; стаж, необхідний для призначення пенсії, зміни способу виплати пенсії,  проведення перерахунку пенсійних виплат тощо. Розповіла їм Оксана Бабічєва і про електронні послуги Пенсійного фонду України, всі отримали вичерпні відповіді та тематичні буклети з різних питань.

background Layer 1