Пропустити навігацію

Про страховий стаж під час прямого зв’язку

21 травня поточного року відбулася “пряма гаряча телефонна лінія” першого заступника начальника Білгород-Дністровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Одеської області Олени Крижанівської.

Протягом відведеного часу, на пряму телефонну лінію управління надійшли дзвінки мешканців м. Білгород-Дністровськ та Білгород-Дністровського району з питань пенсійного забезпечення.

Громадяни цікавились порядком призначення пенсії, як розрахувати та здійснити контроль за стажем, що входить до поняття страхового стажу, яка оптимальна заробітна плата для призначення пенсій, питання підтвердження стажу на підприємствах, які ліквідувалися, вплив страхового стажу та сплати єдиного соціального внеску на розмір пенсії.

На всі питання були надані фахові відповіді. Також, Олена Крижанівська інформувала дозвонювачів про електронні сервіси Пенсійного фонду України, які дають можливість зручно і оперативно взаємодіяти з Фондом, своєчасно і без відвідування територіальних органів Фонду отримувати необхідні відомості та довідки, здійснювати ефективний контроль за повнотою сплати внесків роботодавцями.

IMG 3b1f8b705496de7c0bed8780bb52d60e V 225x300 - Про страховий стаж під час прямого зв’язку

background Layer 1