Пропустити навігацію

Потрібне спілкування: «гаряча лінія» з Тетяной Яворською

                   Сьогодні, 17 липня 2019 року, заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Одеський області Яворська Тетяна Павлівна провела у прямому ефирі «гарячу телефону лінію» з мешканцями міста та області.

                Основною темою розмов був, звісно ж,  перерахунок пенсій, вже відомий в народі як «липневий». У першу чергу, співрозмовників хвилювало питання, чи мають здійснити перерахуно) працюючим пенсіонерам із урахуванням підвищення прожиткового мінімуму і, якщо ні – впровадити ініцювання цього перерахунку перед урядом. Також прагнули дізнатися щодо перерахунку пенсій взагалі – за віком та по інвалідності.

                У ході спілкування  зацікавленні також порушували такі різноманітні питання як то – чи мають виплачувати пенсії  пенсіонерам, які виїхали за кордон ( зокрема у Ізраїль),  чи зарахують у стаж період навчання з 2002 року, щодо розрахунку стажу у місцях позбавлення волі , щодо виплат Пенсійним фондом допомоги у разі смерті й тощо.

                Але більшість запитань торкалося саме Постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 543 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Кваліфікованими роз’ясненнями професіонала скористувалися усі ті, хто встиг додзвонитися.

IMG 1424.JPG razmer 300x225 - Потрібне спілкування: «гаряча лінія» з Тетяной Яворською

IMG 1422.JPG razmer 300x225 - Потрібне спілкування: «гаряча лінія» з Тетяной Яворською

IMG 1426.JPG razmer 300x225 - Потрібне спілкування: «гаряча лінія» з Тетяной Яворською

background Layer 1