Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом Коммунального некомерційного підприємства «Любашівська ЦРЛ»

        Відділом забезпечення наповнення бюджету №1 фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області (далі-відділ) 19 липня  2019 року   проведено зустріч  з трудовим  колективом  Комунального  некомерційного  підприємства  «Любашівська ЦРЛ» смт. Любашівка  на тему: «Заробітна  плата  працівників – основа нарахування та  виплати пенсії у майбутньому».

          Мета заходу – роз’яснення роботодавцям та  присутнім  найманим працівникам питань щодо норм  Закону  України  «Про  оплату  праці», нарахування заробітної плати на законодавчо  встановленому  рівні,  залежності  зарахування страхового стажу від сплати єдиного внеску.

         Спеціалісти відділу розповіли про зручну та оперативну взаємодію з органами Пенсійного фонду та можливість дистанційного отримування послуг  шляхом користування онлайн-сервісами  Пенсійного фонду України, що раніше вимагало особистого звернення до управління.

        В заході взяли участь 25 осіб, їм було роздано інформаційні  буклети про реєстрацію на веб-порталі ПФУ та смс-інформування.

IMG 20190718 120027 225x300 - Зустріч з трудовим колективом Коммунального некомерційного підприємства «Любашівська ЦРЛ»

background Layer 1