Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ З ТРУДОВИМ КОЛЕКТИВОМ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ.

    18 липня 2019 року спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №5 фінансово-економічного управління провели зустріч з працівниками Комунального некомерційного підприємства «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня»  Білгород-Дністровської міської ради.

    Представники Фонду області розповіли працівникам медичної галузі про умови виходу на пенсію, порядок зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу, неприпустимість помилок у заповненні звітності, яка подається на працівників підприємства. Окремо зупинилася на питаннях зарахування страхового стажу, мінімального страхового стажу для виходу на пенсію та легалізації заробітної плати..

   Фахівці, зокрема Ганна Артишева, повідомили про послугі, які надаються через веб-портал Пенсійного фонду України, про  інформуванні шляхом відправлення СМС-повідомлень.

    Наприкінці зустрічі спеціаліст підсумувала , що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях „Пенсійний кур’єр” та „Вісник Пенсійного фонду”.

    Серед 25 працівників лікарні поширені листівки щодо наслідків незадекларованої праці.

 

20190718 151158 1 300x211 - ЗУСТРІЧ З ТРУДОВИМ КОЛЕКТИВОМ  БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ.

background Layer 1