Пропустити навігацію

Електронний цифровий підпис від Приватбанку

      За такою тематикою у відділенні Приватбанку за адресою м.Одеса, вул. Вільямса,67 пройшла дуже актуальна зустріч   відвідувачів установи з начальником  відділу з питань виплати пенсій №9 управління з питань виплати пенсій  Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Тетяною Кір’як.

     Під час заходу клієнти Приватбанку мали змогу не лише отримати  електронний цифровий підпис, але і порадитися з представником Фонду з приводу того, як користуватися веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України. За консультацією звернулися люди різних вікових категорій, яким фахівець допомогла та розповіла інформацію щодо функціонування порталу та його можливостей.

     Адже на веб-порталі Пенсійного фонду України міститься інформація, яка стане у нагоді не лише пенсіонерам – майбутний пенсіонер також знайде для себе цікаву та потрібну інформацію —   дані із реєстру застрахованих осіб, на основі яких буде проводитися розрахунок майбутньої пенсії та як подати заяву на призначення пенсій, не виходячи з дому.

 

IMG1 180919 Kyryak 300x169 - Електронний цифровий підпис від Приватбанку

background Layer 1