Пропустити навігацію

Участь у зборах трудового колективу

    Начальник  Любашівського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Ольга Ліщук  19 вересня   2019 року прийняла участь у зборах трудового колективу Савранського відділення держказначейства.

    Фахівець розповіла про послуги , які надаються Пенсійним фондом, про види пенсій, перелік необхідних документів для їх призначення, звертаючи увагу на залежність  пенсії від стажу та розміру заробітної плати.

    Працівників цікавила інформація про порядок призначення пенсії держслужбовцям – фахівець детально розповіла про порядок нарахування та перелік необхідних документів для призначення пенсії за Законом «Про державну службу».

    Про електронні послуги, можливість реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України, впровадження нового сервісу веб-порталу  та призначення пенсії в «один дотик» – про усі ці теми докладно розповіла фахівець, наголосив на тому, що спілкування з Пенсійним фондом онлайн дозволить зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечуючи максимально комфортні умови для отримання послуг, при цьому навіть не виходячи з дому.  

    

20190812 120129 146x300 - Участь у зборах трудового колективу 20190812 120211 300x146 - Участь у зборах трудового колективу

background Layer 1