Пропустити навігацію

Зустріч в трудовому колективі Одеського дошкільного навчального закладу №112

foto 3 300x224 - Зустріч в трудовому колективі Одеського дошкільного навчального закладу №112Дієвою формою донесення актуальної інформації до громадян є зустрічі в трудових колективах. Так сьогодні, 18 березня, головний спеціаліст Суворовського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Тетяна Тимошенко провела зустріч з працівниками Одеського дошкільного закладу „Ясла – садок” № 112.

Спеціаліст Фонду надала роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні, зосередила увагу на умовах і порядку призначення пенсії за вислугу років, нагадала про поступове збільшення розміру страхового стажу, необхідного для отримання права на пенсію в майбутньому. Повідомила про порядок реєстрації на веб-порталі електронних послуг задля самостійного контролю нарахованої заробітної плати та сплачених страхових внесків.

Працівникам, які вже отримують пенсію, Тетяна Тимошенко розповіла про такі нововведення в пенсійному забезпеченні, як автоматичний перерахунок пенсій з 1 березня, нарахування одноразової доплати до пенсії та виплата житлових субсидій в готівковій формі.

Під час зустрічі пенсійниця надала кваліфіковані відповіді на всі запитання присутніх.

background Layer 1