Пропустити навігацію

Працюй легально – заробляй страховий стаж!

foto Lyubashivka 300x225 - Працюй легально – заробляй  страховий стаж!19 березня поточного року, начальник Савранського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Любашівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Одеської області Віра Боровіцька  зустрілася з представниками сільського фермерського господарства  «Павлік» в Савранській районній державній адміністрації. Всього у заході взяли участь 23 фермера.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо набуття страхового стажу, відповідальності страхувальника за достовірність поданих даних до державного реєстру застрахованих осіб та можливості заключення договору добровільного пенсійного страхування, а також  про впровадження накопичувального рівня пенсійного страхування, розвиток та модернізацію Пенсійного фонду України.

Фахівець пенсійної служби поінформувала учасників заходу про зручність використання веб-порталу Пенсійного фонду України, як джерела компетентної інформації з питань пенсійного забезпечення, розповіла про спрощену процедуру реєстрації на цьому електронному сервісі.

Всі присутні отримали інформаційні буклети та листівки щодо пенсійного забезпечення.

 

background Layer 1