Пропустити навігацію

Про останні зміни в пенсійному забезпеченні на апаратному засіданні в Суворовській районній адміністрації

tekst 1 2 300x200 - Про останні зміни в пенсійному забезпеченні на апаратному засіданні  в Суворовській районній адміністраціїНапередодні в Суворовській районній адміністрації відбулося планове апаратне засідання під керівництвом голови району Сергія Кондратюка. До порядку денного була внесена доповідь начальника Суворовського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Одесі Наталії Ксенжук про перерахунок пенсій в березні 2019 року та виплату житлових субсидій населенню у грошовій формі.tekst 2 3 300x200 - Про останні зміни в пенсійному забезпеченні на апаратному засіданні  в Суворовській районній адміністрації

Під час виступу начальник управління розповіла про механізм березневого перерахунку раніше призначених пенсій шляхом збільшення показника середньої заробітної плати в Україні із застосуванням коефіцієнта 1,17. Також, поінформувала присутніх про одноразову доплату в розмірі 2410,18 грн громадянам, які отримують пенсію відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Особливу увагу Наталія Ксенжук звернула на участь Пенсійного фонду України в монетизації субсидій для тих громадян, які отримують пенсії.

background Layer 1