Пропустити навігацію

Орієнтовний план проведення засідань колегій головного управління у 2018 році

з/п

Орієнтовний період проведення Місце

проведення

Основні питання для вивчення  та розгляду Доповідають
1 2 3 4 5
1. Перша декада лютого м. Одеса 1. Про підсумки роботи у 2017 році щодо виконання  бюджету, реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення  та завдань, покладених на головне управління Пенсійного фонду Україн в Одеській області. Буряченко О.Є.
2. Про результати моніторингу та оцінки якості обслуговування осіб, які звертаються до об’єднаних управлінь фонду Яворська Т. П.
2. Друга декада травня м. Одеса 1.Про підсумки роботи у І кварталі 2018 року щодо виконання бюджету, та завдань, покладених на головне управління Пенсійного фонду Україн в Одеській області. Аброскіна О. М.
2. Підсумки проведення перерахунку та виплати пенсій відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 № 103 Пархоменко Ю. В.
3. Про подальше реформування інформаційної системи Пенсійного фонду України Чернявська І. В.
3. Третя декада липня м. Одеса 1. Про підсумки роботи у І півріччі 2018 року щодо виконання бюджету, та завдань, покладених на головне управління Пенсійного фонду Україн в Одеській області. Аброскіна О. М.
2. Окремі питання призначення та виплати пенсій і стан впровадження єдиних стандартів обслуговування громадян Яворська Т. П.
3. Про виконання стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України Ціповяз Н. В.
4. Третя декада жовтня м. Одеса 1. Про підсумки роботи за 9 місяців 2018 року щодо виконання бюджету, та завдань, покладених на головне управління Пенсійного фонду Україн в Одеській області. Буряченко О.Є.
2. Про стан реалізації завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізації чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення територіальних органів Пенсійного фонду України. Ціповяз Н. В.
3. Про стан виконання в органах Пенсійного фонду України Закону України “Про звернення громадян”. Шендрик С. О.
5. Третя декада грудня м. Одеса 1. Про стан виконавської дисципліни в головному управлінні Пенсійного фонду України в Одеській області Аброскіна О. М.
2. Про підсумки роботи підрозділу внутрішнього аудиту та виконання вимог антикорупційного законодавства в головному та підвідомчих управліннях Пенсійного фонду України м. Одесі та Одеської області. Копилова Г. Н.

 

background Layer 1