Пропустити навігацію

Про особливості пенсійної реформи дізналися представники Великобагачанського та Миргородського районів

DSCN4155 1024x768 - Про особливості пенсійної реформи дізналися представники Великобагачанського та Миргородського районів

Начальник управління пенсійного забезпечення Ірина Товстоножко 15 травня розповіла про суть та механізми пенсійного реформування учасникам кущового семінару, який відбувся у Великій Багачці за ініціативи регіонального Центру надання правової допомоги. Участь у заході традиційно взяли сільські голови та голови територіальних громад, депутати і посадові особи місцевих рад, держслужбовці не тільки Великобагачанського, а й Миргородського району – загалом близько 60-ти осіб.
У програмі семінару йшлося про державні гарантії прав громадян та механізми їх захисту, про можливості безоплатної правової допомоги, про механізм реформування окремих галузей, про антикорупційні заходи тощо.
Представник Головного управління висвітлила питання «Пенсійна реформа: суть та механізми реалізації» та відповіла на численні запитання присутніх.

DSCN3971 1024x768 - Про особливості пенсійної реформи дізналися представники Великобагачанського та Миргородського районів
– Пріоритетом нашої роботи залишається якість та доступність для громадян послуг, що надаються органами Фонду. Це стосується створення віддалених робочих місць у об’єднаних територіальних громадах, центрах надання адмінпослуг, прозорих офісах. Наразі налічується 63 точки прийому пенсійників, і кількість їх дедалі збільшується, – відзначила Ірина Товстоножко.
За результатами семінару було проведене анкетування учасників, яке продемонструвало позитивну оцінку представленої інформації.

background Layer 1