Пропустити навігацію

Працівники Фонду покладають надії на допомогу громад

 

3052018 2 - Працівники Фонду покладають надії на допомогу громад

3052018 - Працівники Фонду покладають надії на допомогу громад

 

 

   Нині тісна співпраця з місцевими органами виконавчої влади та територіальними громадами – одна з головних умов поліпшення обслуговування громадян, спрощення їх доступу до системи пенсійного забезпечення. У Лубенському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду дбають про це постійно і намагаються максимально розширити діалог з соціальних питань.

   Так, днями на запрошення Тамари Соломахи до управління завітали голова Лубенської районної державної адміністрації Тетяна Качаненко та її перший заступник. Начальник управління ознайомила очільників району з особливостями роботи, завданнями та функціями пенсійної установи, розповіла про досягнення та здобутки пенсійників Лубенщини, детально зупинилася на проблемних питаннях.

   – За останні три роки ми зробили значні кроки щодо модернізації технологій та обладнання, стали першими щодо впровадження централізованої системи призначення та виплати пенсій в області, – зауважила начальник Лубенського об’єднаного управління.

   Особлива увага під час зустрічі керівником адміністрації була приділена обслуговуванню громадян. Тамара Соломаха ознайомила з дистанційними формами обслуговування громадян, які запровадженні в управлінні. Йшлося, зокрема, про реєстрацію на ВЕБ-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, про відправку за домовленістю з пенсіонером СМС-повідомлень а також створення агентських пунктів та віддалених робочих місць працівників Фонду.

 

 

 

background Layer 1