Пропустити навігацію

Функціонування інформаційно-аналітичних систем Пенсійного фонду залежить від рівня професіоналізму фахівців

 

471 - Функціонування інформаційно-аналітичних систем Пенсійного фонду залежить від рівня професіоналізму фахівців 446 - Функціонування інформаційно-аналітичних систем Пенсійного фонду залежить від рівня професіоналізму фахівців

 

 

У рамках удосконалення та модернізації новітніх інформаційних технологій протягом тижня – з 14 по 18 травня – підвищували свою професійну кваліфікацію фахівці з адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації територіальних управлінь Пенсійного фонду області.

Під загальною темою семінару «Розвиток інформаційно-аналітичних систем Пенсійного фонду України» спеціалісти мали змогу ознайомитися з широким спектром питань – як вузькопрофільних, так і управлінських, правових, кадрових, психологічних та багатьох інших. Вони прослухали змістовні лекції й стали активними учасниками практичних занять і тематичних дискусій, обговорили проблемні питання в роботі структурних підрозділів.

Наприкінці 30 працівників Фонду пройшли контрольне тестування щодо якості засвоєння та усвідомлення матеріалу і одержали настанови від начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Сергія Гаврилка.

 

background Layer 1