Пропустити навігацію

Орієнтовний план проведення засідань колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області у 2019 році

п/п

Питання

Виконавці

Термін виконання
1 Про підсумки роботи у 2018 році органів Пенсійного фонду області щодо забезпечення фінансової стабільності пенсійної системи та виконання завдань по мобілізації коштів до бюджету Фонду та їх раціональному використанню. Носенко В.М.

Мисик О.І.

начальники структурних

підрозділів

лютий
2 Про стан реалізації органами Пенсійного фонду області заходів, спрямованих на підвищення якості обслуговування громадян. Носенко В.М.

начальники структурних підрозділів

квітень
3 Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо використання даних Реєстру застрахованих осіб і взаємодії з контролюючими органами з метою забезпечення прав застрахованих осіб. Мисик О.І.

Камкіна Г.І.

 

квітень
4 Про затвердження бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області на 2019 рік. Мисик О.І.

Камкіна Г.І.

квітень
5 Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду області у
І півріччі 2019 року щодо наповнення бюджету Фонду та реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення.
Носенко В.М.

Мисик О.І.

начальники структурних підрозділів

липень
6 Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо завершення централізації та оптимізації функціональних процесів на базі Головного управління. Носенко В.М.

Мисик О.І.

Пєсков Ю.О.

 

липень
7 Про реалізацію органами Пенсійного фонду області державної антикорупційної політики. Носенко В.М.

Сердюк С.В.

липень
8 Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в Полтавській області протягом 9 місяців 2019 року щодо виконання бюджету та покладених завдань. Носенко В.М.

Мисик О.І.

начальники структурних підрозділів

жовтень
9 Про забезпечення в органах Пенсійного фонду області правильності застосування законодавства у сфері пенсійного забезпечення. Носенко В.М.

Каплацька С.М.

жовтень
10 Про діяльність органів Пенсійного фонду області щодо удосконалення системи управління державними коштами та підвищення ефективності функціонування системи внутрішнього контролю. Носенко В.М.

Гордійчук В.М.

 

жовтень
11 Про зміцнення та модернізацію інформаційних ресурсів і технічної бази органів Фонду області та підвищення ефективності системи управління. Носенко В.М.

Мисик О.І.

Гаврилко С.М.

грудень
12 Про результати перевірок органами праці та соціального захисту населення додержання вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій і здійснення заходів щодо усунення виявлених порушень та попередження їх виникнення. Носенко В.М.

Товстоножко І.В.

 

грудень
13 Про стан роботи зі зверненнями громадян та виконання заходів щодо зміцнення виконавської дисципліни. Носенко В.М.

Мисик О.І.

Штанько О.В.

грудень
background Layer 1