Пропустити навігацію

Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Управління обслуговування громадян

Положення про управління

Основним завданням управління є надання послуг застрахованим особам, особам, що перебувають на обліку в органах Пенсійного фонду як одержувачі пенсії, особам, які мають право на призначення пенсії, виплату допомоги на поховання, призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та побутового палива i скрапленого газу, здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг, страхувальникам або уповноважених ними oci6 з метою питань, з якими вони звертаються до органів Пенсійного фонду.

 

Prohodovskyj - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ПРОХОДОВСЬКИЙ Володимир Іванович

 

Біографічна довідка: 

 

Народився 15 травня 1984 року в с. Вечірки Пирятинського району Полтавської області.

Має вищу економічну освіту. У 2007 році закінчив Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка, спеціаліст з обліку і аудиту.  

Трудову діяльність розпочав у липні 2007 року на посаді провідного спеціаліста операційного відділу по виплаті пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

До 2016 року працював в Головному управлінні, обіймаючи посади головного спеціаліста відділу контролю за правильністю призначення та перерахунку пенсій, відділу організаційно-методичної роботи, методичного відділу, відділу з питань призначення пенсій.

У квітні 2016 року призначений начальником відділу обслуговування громадян Київського району в м. Полтаві Полтавського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області.

З квітня 2017 року працював в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області на посадах головного спеціаліста відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян, заступника начальника управління пенсійного забезпечення – начальника відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян, заступника начальника операційного відділу з нарахування та виготовлення пенсійної документації управління з координації та контролю за виплатою пенсій.

У березні 2019 року призначений на посаду начальника управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Телефон: (0532) 56-97-43


 

Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг

Положення про управління

Основним завданням управління є забезпечення реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, загальнообов’язкового державного страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива i скрапленого газу, виконання вимог актів законодавства та інших нормативно-правових актів про пенсійне забезпечення, загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, а також надання житлових субсидій і пільг.

 

Tovstonozhko - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ТОВСТОНОЖКО Ірина В’ячеславівна

 

Біографічна довідка: 

 

Народилась 18 грудня 1966 року в м. Кобеляки Полтавської області.

Має вищу юридичну освіту. У 1987 році закінчила Чернігівський юридичний технікум, у 1994 році – Українську юридичну академію, юрист.

Трудовий шлях в соціальній сфері розпочала у 1987 році інспектором відділу пенсійного забезпечення Донецького обласного управління соціального забезпечення.

У 1991-2001 роках працювала заступником начальника управління – начальником відділу з питань пенсійного забезпечення управління соціального захисту населення Октябрського райвиконкому м. Полтави.

З лютого 2001 року працює в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області. В 2001-2007 роках обіймала посади головного спеціаліста, заступника начальника відділу пенсійного забезпечення, заступника управління пенсійного забезпечення – начальника відділу з питань призначення пенсій.

В 2007 році призначена на посаду начальника управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

З березня 2019 року – начальник управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Телефон: (0532) 56-25-78

 

___________________________________________________________________________________

 

Управління з питань виплати пенсій

 Положення про управління

Основним завданням управління є забезпечення реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення громадян та деяких соціальних виплат; забезпечення правильного і своєчасного нарахування пенсій та допомоги, житлових субсидій та пільг, страхових виплат; проведення виплат по масових автоматизованих перерахунках у зв’язку зі змінами в законодавстві.

 

Didenko 1 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ДІДЕНКО Людмила Станіславівна

 

Біографічна довідка: 

 

Народилась 07 квітня 1967 року в м. Бахмач Чернігівської області.

Має вищу економічну освіту. У 2005 році закінчила Харківський національний економічний університет, спеціаліст з обліку і аудиту.

Трудовий шлях розпочала у 1985 році інспектором по виплаті пенсій та допомоги Полтавського центру по нарахуванню і виплаті пенсій та допомоги Управління соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації.

У 1988 – 2001 роках працювала старшим інспектором, начальником відділу Полтавського центру по нарахуванню і виплаті пенсій та допомоги Управління соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації.

З квітня 2001 року працює в органах Пенсійного фонду України.

У 2001 році працювала начальником операційного відділу, заступником начальника Центру по нарахуванню і виплаті пенсій управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

У 2002 — 2018 роках обіймала посади заступника начальника управління по нарахуванню і виплаті пенсій, начальника управління з нарахування та виплати пенсій, заступника начальника управління з координації та контролю за виплатою пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

З січня 2019 року працює на посаді начальника управління з координації та контролю за виплатою пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

У квітні 2019 року призначена на посаду начальника управління з питань виплати пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 635988

_________________________________________________________________

  Фінансово-економічне управління

Положення про управління

Основними завданнями управління є забезпечення належного планування (прогнозування) та виконання бюджету Головного управління; забезпечення своєчасного і в повному обсязі спрямування коштів на виплату пенсій та грошової допомоги, інші заплановані витрати; ведення бухгалтерського обліку фінансово-господарської діяльності, формування бюджетної, фінансової, податкової та іншої звітності; забезпечення у регіоні надходжень від сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, збору на обов’язкове державне пенсійне страхування, інших коштів відповідно до законодавства, ведення обліку цих надходжень.

 

Pshenichnikova 1 296x300 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ПШЕНІЧНІКОВА Катерина Сергіївна

Біографічна довідка: 

Народилася 19 квітня 1980 року в с. Жабче Коростенського району Житомирської області.

Має другий (магістерський) рівень вищої освіти».

У 2007 році закінчила Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «облік і аудит». Трудовий шлях розпочала у 2001 році провідним бухгалтером департаменту промислового насінництва та захисту рослин Полтавського акціонерного товариства “Агрофірма насіння”.

В органах Пенсійного фонду України працює з квітня 2002 року. Обіймала посади головного спеціаліста по плануванню бюджету, заступника начальника відділу виконання бюджету, бухгалтерського обліку та звітності в районному управлінні.

Після реорганізації управління з січня 2015 по квітень 2019 працювала помічником керівника підприємства ПП “Адамант-сервіс”.

У травні 2019 року стала головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області. У листопаді 2020 року – начальником відділу бухгалтерського обліку № 2.

З грудня 2022 року – начальник управління-головний бухгалтер фінансово-економічного управління Головного управління

 

Телефон: (0532) 56-03-78

__________________________________________________________________

 

Управління інформаційних систем та електронних реєстрів

Положення про управлінн

Основними завданнями управління є забезпечення формування та ведення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та внесення відомостей до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій та їх використання; забезпечення методологічного супроводу інформаційної взаємодії та обміну інформацією, що міститься у реєстрі застрахованих осіб, з фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування, іншими державними реєстрами та інформаційними системами; забезпечення оцифрування відомостей про трудову діяльність працівника на підставі сканованих копій передбачених законодавством документів, отриманих через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України в персональній обліковій картці застрахованої особи реєстру застрахованих осіб; формування, ведення, адміністрування, організаційно-методична підтримка, супровід та поточна експлуатація програмного забезпечення, прикладних підсистем інформаційно-телекомунікаційної системи Пенсійного фонду України, баз даних, що використовуються органами Фонду, комп’ютерного і мережевого обладнання; здійснення моніторингу відомостей про осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, та забезпечення захисту інформації в цих системах; забезпечення кіберзахисту та безпеки інформаційних технологій вузлів інформаційно-комунікаційної системи області, захисту інформації в інформаційно-комунікаційній системі Пенсійного фонду України.

 

Gavrylko - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ГАВРИЛКО Сергій Миколайович

 

Біографічна довідка: 

 

Народився 25 лютого 1975 року в місті Полтава.

Має вищу освіту. У 1997 році закінчив Полтавський технічний університет за спеціальністю «електропривід та автоматизація промислових установок та технологічних комплексів», у 2007 році – Харківський регіональний інститут державного управління за спеціальністю «магістр державного управління».

Працює в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області з 1997 року, в 2011 році очолив управління інформаційних систем та електронних реєстрів.

 

 

 

 

Телефон: (0532) 56-073-22 

__________________________________________________________________

 

Управління по роботі з персоналом

 Положення про управління

Основними завданнями управління є реалізація державної політики з питань управління персоналом; забезпечення здійснення керівником державної служби своїх повноважень з питань управління персоналом; забезпечення організаційного розвитку Головного управління; добір персоналу Головного управління; розвиток персоналу та організація підвищення рівня професійної компетентності працівників Головного управління; здійснення аналітичної та організаційної роботи з кадрового менеджменту; документальне оформлення вступу на державну службу, її проходження та припинення.

 

 

Pyeskov - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Біографічна довідка: 

Народився 8 березня 1965 року в м. Одесі.

Має вищу технічну освіту. У 1986 році закінчив Полтавське вище військове командне училище зв’язку за спеціальністю ‘‘команда радіоелектропровідного зв’язку’’.

З 1986 по 2003 роки проходив службу в Збройних Силах.

З квітня 2005 року працює в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області, обіймаючи посади начальника відділу кадрів, завідувача сектору кадрового забезпечення, заступника начальника відділу юридично – кадрового забезпечення, начальника відділу організаційно–кадрового забезпечення та роботи із зверненнями громадян.

З січня 2014 року – начальник відділу персоналу та організаційно – інформаційної роботи.

У  квітні 2019 року призначений на посаду начальника управління по роботі з персоналом Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

 

 

 

Телефон: (0532) 56-03-48

____________________________________________________________________

 

Юридичне управління

Положення про управління

Основним завданням юридичної служби є організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів Пенсійним фондом, Головним управлінням, його керівником та працівниками під час виконання покладених на них завдань i функціональних обов’язків, а також захист інтересів Пенсійного фонду, його органів в судах.

Організація та участь у забезпеченні реалізації державної правової політики у сфері пенсійного забезпечення, надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу, ведення обліку осіб, що підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, осіб, які мають право на пільги, а також отримувачів житлових субсидій, вдосконалення пенсійного законодавства, організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне додержання, запобігання невиконанню та усунення порушень вимог актів законодавства, інших нормативних актів Головним управлінням, структурними підрозділами, їх керівниками та працівниками у процесі виконання покладених на них завдань, захист інтересів Головного управління в судах, а також забезпечення проведення процедур публічних закупівель.

Kaplatska - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Начальник: КАПЛАЦЬКА Світлана Миколаївна

 

Біографічна довідка: 

Народилась 28 липня 1974 року в смт. Нові Санжари Полтавської області.

Має вищу юридичну освіту. У 2001 році закінчила Міжрегіональну Академію управління персоналом.

Трудовий шлях розпочала у 1993 році юристом у КСП “Шлях Ілліча” Новосанжарського району.

З квітня 2004 року працює в юридичній службі Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, обіймаючи посади начальника юридичного відділу, завідувача юридичного сектору, начальника відділу юридично–кадрового забезпечення, заступника начальника Головного управління-начальника юридичного відділу, начальника юридичного відділу, заступника начальника Головного управління.

З травня 2017 року – начальник юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

 

 

 

Телефон: (0532) 56-05-86

__________________________________________________________________

 

Управління контрольно-перевірочної роботи

Положення про управління

Основними завданнями управління є організація та здійснення контролю за дотриманням суб’єктами системи загальнообов’язкового державного пенсійного та соціального страхування вимог законодавства щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

 

Начальник: ПАСІЧНИК Оксана Віталіївна

P1200750 e1623128774972 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіБіографічна довідка: 

 

Народилась 30 травня 1973 року в місті Полтава.

Має повну вищу освіту. У 1998 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут ім. В. Г. Короленка за спеціальністю «дошкільне виховання, іноземна мова та література». Трудовий шлях розпочала у 1992 році вихователем дитячого ясла-садка № 69 в м. Полтаві.

У 2003 році закінчила Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «облік і аудит».

З жовтня 1998 року працює в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області. Обіймала посади оператора комп’ютерного набору, бухгалтера-ревізора, спеціаліста-ревізора, провідного спеціаліста, головного спеціаліста, начальника відділу, заступника начальника управління – начальника відділу.

27 січня 2021 року призначена на посаду начальника управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 56-07-38

_______________________________________________________________

 

Управління адміністративного забезпечення

Положення про управління

Основними завданнями управління є забезпечення організації діловодства та архівної справи в Головному управлінні відповідно до вимог державних стандартів щодо організаційно – розпорядчої документації, Інструкції з діловодства та Інструкції з діловодства зі зверненнями громадян в Пенсійному фонді України; організація та забезпечення управлінської діяльності, господарського обслуговування Головного управління; створення максимально зручних умов для продуктивної і творчої роботи працівників Головного управління; планування матеріально-технічного постачання та розвиток матеріально-технічної бази в системі Головного управління; організація обробки звернень громадян.

GDE Помилка: Файл не вказаний, перевірте синтаксис короткого коду

 

SHtanko - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: ШТАНЬКО Олександр Вікторович          

 

 

Біографічна довідка: 

 

Народився 27 лютого 1974 року в м. Полтаві.

Має вищу економічну освіту. Закінчив Полтавський університет економіки і торгівлі за спеціальністю «економіка підприємства».

У період з травня 1992 року по квітень 1994 року проходив службу в лавах збройних сил України.

Трудовий шлях розпочав у 1994 році. З 1994 року по 2000 рік та з 2004 року по 2011 рік працював в ПМК № 2 «Укргазпромбуд» слюсарем-ремонтником та монтажником зовнішніх трубопроводів.

У 2011 році обіймав посаду менеджера з адміністративної діяльності ДП «Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України».

З грудня 2011 року по вересень 2015 року працював на посаді директора ПП «Полтавапрофкомунсервіс» ПОПОПСП ПФУ.

З жовтня 2015 року призначений на посаду начальника управління адміністративно-господарського забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

З березня 2019 року – начальник управління адміністративного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 56-03-34

__________________________________________________________________

 

Відділ внутрішнього аудиту

Положення про управління

Основним завданням відділу є оцінка функціонування системи внутрішнього контролю в Головному управлінні, у тому числі шляхом здійснення аудиторських досліджень, інших контрольних заходів в Головному управлінні, надання начальнику Головного управління об’єктивних і незалежних висновків та рекомендацій, удосконалення системи управління в Головному управлінні, запобігання фактам незаконного, неефективного та нецільового використання пенсійних коштів та інших активів, виникненню помилок чи недоліків у діяльності, оцінка ризиків, які негативно впливають на виконання функцій і завдань структурними підрозділами Головного управління.

 

Pylypenko veb 262x300 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Біографічна довідка:

 

Народилася 04 квітня 1965 року в с. Пнів Надвірнянського району Івано – Франківської області.

Має вищу освіту. У 1990 році закінчила Полтавський кооперативний інститут, інженер – технолог громадського харчування; у 2002 році –  Полтавський державний національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка, економіст з обліку і аудиту.

Працювала завідуючою виробництвом в Надвірнянському об’єднанні громадського харчування до 1995 року.

З 1996 по 2001рік займала посаду виконавчого директора компанії «СВЕНН-авто».

Із грудня 2002 року працювала головним спеціалістом відділу надходження доходів в управлінні Пенсійного фонду України Київського району в м. Полтаві, з  березня 2007 року – в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області. Обіймала посади провідного спеціаліста, головного спеціаліста контрольно – ревізійного відділу, завідувача сектору фінансового аудиту управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю.

З 19 березня 2019 року призначена на посаду начальника відділу внутрішнього аудиту Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 500926

_________________________________________________________________

 

Сектор організаційно-інформаційної роботи

Положення про сектор

Головними завданнями сектору є організація та проведення засідань колегій, нарад та інших публічних заходів при начальнику Головного управління; забезпечення реалізації державної інформаційної політики у сфері пенсійного забезпечення; інформування громадськості про діяльність Головного управління; забезпечення зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

 

Holodova 275x300 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області   Завідувач: Холодова Оксана Ігорівна

 

Біографічна довідка: 

Народилась 04 січня 1968 року в м. Полтава.

Має вищу гуманітарну освіту. У 1989 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут за спеціальністю “вчитель початкових класів”, в 2000 році – Полтавський нафторозвідувальний технікум за спеціальністю “економіка підприємств”, у 2007 році — магістратуру Харківського національного економічного університету за спеціальністю “державна служба”.

У 1989 – 2003 роках працювала учителем початкових класів Полтавської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 29.

З грудня 2003 року працює в органах Пенсійного фонду України.

Обіймала посади головного спеціаліста відділу організаційної роботи, заступника начальника відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Головного управління.

З травня 2019 року працює на посаді завідувача сектору організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 608193

____________________________________________________________________

 

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції

Положення про відділ

 

Основними завданнями відділу є розроблення, організація та контроль за проведенням заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням та правопорушенням, пов’язаними з корупцією; проведення організаційної та роз’яснювальної роботи із запобігання, виявлення і протидії корупції; участь в інформаційному забезпеченні здійснення заходів щодо запобігання та виявлення корупції; надання методичної та консультаційної допомоги з питань додержання законодавства щодо запобігання корупції; здійснення заходів з виявлення конфлікту інтересів, сприяння його врегулюванню, інформування начальника Головного управління та Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – Національне агентство) про виявлення конфлікту інтересів та заходи, вжиті для його врегулювання; перевірка факту подання суб’єктами декларування декларацій та повідомлення Національного агентства про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій у визначеному відповідно до Закону порядку; здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства, у тому числі розгляд повідомлень про порушення вимог Закону; забезпечення захисту працівників, які повідомили про порушення вимог Закону, від застосування негативних заходів впливу з боку керівника відповідно до законодавства щодо захисту викривачів; 9) інформування начальника Головного управління, Національного агентства, інших спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції про факти порушення законодавства у сфері запобігання і протидії корупції.

 

Serduk foto 768x1024 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській областіНачальник: Сердюк Світлана Володимирівна

 

Біографічна довідка: 

Народилась 7 жовтня 1978 року в с. Соколівка Бобровицького району Чернігівської області.

Має вищу економічну освіту. У 2003 році закінчила Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «Облік і аудит», економіст-бухгалтер.

З 2007 року працювала в НВ ТОВ «Промелектроніка» секретарем офісу, бухгалтером-касиром.

У березні 2010 року прийнята на роботу головним спеціалістом відділу надходження доходів управління Пенсійного фонду України Октябрського району в м. Полтаві.

З квітня по вересень 2011 року – бухгалтер Аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії.

З листопада 2011 року працювала в управлінні Пенсійного фонду України Октябрського району в м. Полтаві, обіймаючи посади головного спеціаліста відділу обліку надходження платежів, по контролю за цільовим використанням коштів відділу виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використання коштів.

З лютого 2014 року працює в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області на посадах головного спеціаліста відділу внутрішнього аудиту, головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції.

4 січня 2022 року призначена на посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

Телефон: (0532) 56-55-93

__________

Відділ з ретроконверсії

Положення про відділ

Основним завданням відділу є забезпечення реалізації напряму Стратегії цифрової трансформації соціальної сфери щодо проведення ретроконверсії (оцифрування) наявних паперових первинних документів пенсійних справ.

 

Foto Roman Shliakhovyi 239x300 - Основні функції структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Начальник: ШЛЯХОВИЙ Роман Володимирович

 

Біографічна довідка: 

 

Народився 28 травня 1972 року в м.Полтава.

Має повну вищу освіту. У 1998 році закінчив Харківський державний технічний університет радіоелектроніки за спеціальністю «конструювання і технологія радіоелектронних засобів», радіоінженер-конструктор-технолог.

З 1992 по 1994 рік проходив службу у лавах Збройних Сил України.

Трудову діяльність розпочав у 1989 році.

У 1994 – 2001 роках обіймав посади інженера-електромеханіка, провідного інженера-електронщика відділу автоматизованої обробки інформації, провідного спеціаліста-інженера-електронщика відділу організації праці та автоматизованої обробки інформації, провідного спеціаліста, начальника відділу технічного забезпечення Полтавського центру по нарахуванню і виплаті пенсій і допомог.

З квітня 2001 по цей час працював на різних посадах у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області. Зокрема: начальник відділу технічного забезпечення управління з координації та контролю за виплатою пенсій, заступник начальника управління з координації та контролю за виплатою пенсій, заступник начальника управління–начальник відділу електронної обробки інформації та друку виплатних документів управління з координації та контролю за виплатою пенсій, начальник відділу електронної обробки інформації та друку виплатних документів управління з координації та контролю за виплатою пенсій, начальник операційного відділу з нарахування та виготовлення пенсійної документації управління з координації та контролю за виплатою пенсій, заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів, заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 управління інформаційних систем та електронних реєстрів, начальник відділу з ретроконверсії Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

 

 

__________________________________________________________

 

background Layer 1