Пропустити навігацію

У Головному управлінні відбулася селекторна нарада

Зважаючи на доручення Голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного, даного на селекторній нараді з начальниками регіональних управлінь Фонду, керівництво Головного управління зосередило увагу на питаннях наповнення пенсійного бюджету, формування подальшої потреби на виплату пенсій, а також легалізації зайнятості населення та заробітної плати. Відповідні заходи по реалізації пріоритетних завдань вже спрямовані виконавцям.

15 червня заступник начальника Головного управління Оксана Мисик провела аналогічну селекторну нараду з начальниками об’єднаних управлінь, де озвучила ряд питань, що безпосередньо стосуються наповнення пенсійної скарбниці. У дорученнях, даних за результатами цієї наради, у числі іншого визначено наступне: активізувати виконання плану заходів по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, продовжити розгляд відповідних питань на сесіях та колегіях місцевих владних органів, забезпечити всебічне інформування фізичних осіб-підприємців щодо наявної заборгованості з єдиного соціального внеску за періоди підприємницької діяльності та неврахування страхового стажу тощо.

Такаж О.І. Мисик в радіоефірі стисло окреслила результати розширеного засідання робочої групи в Полтавській облдержадміністрації, яке відбулося нещодавно під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла.

 P1170012 1024x683 - У Головному управлінні відбулася селекторна нарада

background Layer 1