Пропустити навігацію

Пенсіонери силових структур зустрілися з керівництвом Головного управління

Начальник Головного управління Володимир Тараторін 26 червня провів зустріч з представниками Координаційної ради громадських ветеранських організацій силових структур Полтавської області.

У розмові обговорювалися питання щодо порядку подання та оформлення документів для призначення і перерахунку пенсій, йшлося про вимоги до процедури розгляду звернень та надання копій документів на вимогу заявників тощо. У числі основних були вимоги колишніх «силовиків» про перерахунок пенсії у розмірі 70-90 відсотків від грошового забезпечення та виконання судових рішень.

Керівники причетних структурних підрозділів Головного управління пояснили присутнім про дотримання чинних законодавчих норм, які регулюють питання проведення перерахунку пенсій та оформлення документів. Також вони нагадали, що питання, які продовжують порушувати пенсіонери силових структур, неодноразово роз’яснювалися в ході численних публічних заходів з профільними громадськими організаціями, у засобах масової інформації, а також у відповідях на звернення.

У результаті зустрічі черговий раз дійшли згоди про необхідність законодавчого врегулювання найгостріших питань.

 

P1170902 1024x683 - Пенсіонери силових структур зустрілися з керівництвом Головного управління

 

P1170903 1024x683 - Пенсіонери силових структур зустрілися з керівництвом Головного управління

background Layer 1