Пропустити навігацію

Інформація про виконання Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2019 – 2020 роки за 9 місяців 2019 року

№ п/п Корупційний ризик,пріорітетність корупційного ризику (низька/середня/висока) Заходи щодо усунення (мінімізації) корупційного ризику Термін виконання Відповідальні виконавці Ресурси для впровадження заходів Інформація про виконання
1 2 3 4 5 6 7
Управління персоналом та організація роботи щодо запобігання та виявлення корупції
1

 

Недостатня обізнаність посадових осіб щодо вимог антикорупційного законодавства, низька 1. Проведення навчань, лекцій, семінарів, нарад з обов’язковим включенням питань про застосування антикорупційного законодавства,  узагальнення типових порушень антикорупційного законодавства та доведення їх до кожної посадової особи з метою зменшення ризиків вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень постійно Носенко В.М.

Мисик О.І.

Сердюк С.В.

Пєсков Ю.О.,

керівники структурних підрозділів

не потребує додаткових ресурсів Протягом 9 місяців 2019 року проведено 73 семінари, наради, лекції тощо з працівниками управління (357 осіб) з обов’язковим включенням питань про застосування антикорупційного законодавства в службовій діяльності та аналіз типових порушень антикорупційного законодавства при виконанні службових обов’язків.
2. Забезпечення ознайомлення кожного працівника, що має намір припинити діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави з пам’яткою щодо дотримання вимог законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції» в частині обов’язку передачі справ та майна, подання декларацій за період не охоплений раніше поданими деклараціями; обмежень, заборон після припинення діяльності пов’язаної з виконанням функцій держави Протягом трьох днів з моменту отримання інформації про майбутнє звільнення Носенко В.М.

Мисик О.І.

Пєсков Ю.О.

Сердюк С.В.,

керівники структурних підрозділів

не потребує додаткових ресурсів За 9 місяців 2019 року в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області звільнилося 130 державних службовців, які повинні подати декларацію перед звільненням. Випадків порушень строків подання декларацій звільненими особами не виявлено.

Всім працівникам, які звільнялись під особистий підпис надано пам’ятку про дотримання вимог законів   «Про державну службу» та «Про запобігання корупції» в частині обмежень, заборон після припинення діяльності пов’язаної з виконанням функцій держави,  про обов’язок подання декларації за період не охоплений раніше поданими деклараціями, про подання повідомлення про зміни в майновому стані відповідно до ст.52 та про передання справ та майна.

background Layer 1