Пропустити навігацію

У Великій Багачці, Лубнах і Семенівці пройшли зустрічі в колективах

Головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Орчакова та головний спеціаліст-юрисконсульт відділу представництва інтересів в судах та інших органах Світлана Білецька провели зустріч з працівниками Великобагачанського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Полтавській області. Присутніх поінформували щодо останніх змін в пенсійному законодавстві та впровадження сервісу вебпорталу “Е-пенсія”, надали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Анатолій Копотун також провів інформативну зустріч у територіальному центрі соціального обслуговування населення Лубенської міської ради. Особливу увагу він звернув на можливість оформлення документів та виписок за допомогою вебпорталу ПФУ та отримання паперових документів з QR кодом.

З бухгалтерами управління праці та соціального захисту населення Семенівської райдержадміністрації зустрілася головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Руслана Рясик.

Основною метою візиту фахівця було роз’яснення  процедури отримання застрахованими особами довідок форми ОК-7 для подальшого оформлення та виплати лікарняного.

У ході зустрічей розповсюджувалися інформаційні тематичні буклети.

1 4 1024x768 - У Великій Багачці, Лубнах і Семенівці пройшли зустрічі в колективах2 4 1024x614 - У Великій Багачці, Лубнах і Семенівці пройшли зустрічі в колективах3 3 1024x576 - У Великій Багачці, Лубнах і Семенівці пройшли зустрічі в колективах

background Layer 1