Пропустити навігацію

Безробітних людей зацікавлюють пошуком легальної роботи

“Страховий стаж у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та порядок його зарахування” – така основна тематика виступів фахівців Пенсійного фонду перед людьми, які шукають роботу і перебувають на обліку в центрах зайнятості.

Упродовж поточного тижня лекції для безробітних відбулися у Горішніх Плавнях, Чорнухах, Машівці та Лубнах. А лекторами виступили представники різних структурних підрозділів Головного управління – і начальник Горішньоплавнівського відділу обслуговування громадян Світлана Нестеренко, і головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №1 Вадим Сливка і начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Володимир Кока і завідувач сектору з питань призначення та перерахунків пенсій №7 Ірина Гавриленко. Всі вони роз’яснювали застрахованим особам про вплив рівня зайнятості та оплати праці населення на розвиток Пенсійного фонду України.

У рамках зустрічей громадян ознайомили зі змінами в пенсійному законодавстві і можливостями електронних сервісів Фонду, запросили до сервісних центру для реєстрації на вебпорталі та ознайомлення з переліком послуг, які надаються пенсійними установами.

У цілому просвітницькі заходи охопили близько сорока осіб.

G 1 1024x768 - Безробітних людей зацікавлюють пошуком легальної роботиL 1024x768 - Безробітних людей зацікавлюють пошуком легальної роботиCH 2 1024x768 - Безробітних людей зацікавлюють пошуком легальної роботи

IMG 20191018 100051 1024x768 - Безробітних людей зацікавлюють пошуком легальної роботи

background Layer 1