Пропустити навігацію

Підсумки інформаційного тижня

Фахівці Фонду продовжують проводити зустрічі в трудових колективах, присвячені роз’ясненню змін в пенсійному законодавстві, не залишають поза увагою і безпосередніх своїх підопічних – осіб похилого віку, які найбільше потребують уваги та піклування. Не втрачають актуальності і комунікаційні заходи, що привертають увагу оточуючих до легального працевлаштування.

Так, 24 жовтня на зустрічі з людьми літнього віку в Зіньківській центральній районній бібліотеці побували керівники місцевих відділів обслуговування громадян та перерахунку пенсій Ірина Кулініч та Оксана Влох. Пенсіонерам розповіли про перерахунки пенсій – ті, що відбулися вже цьогоріч і ті, що заплановані.

Біля торгівельних центрів міста Кобеляки фахівці Фонду провели флешмоб, черговий раз нагадавши перехожим про проблеми нелегальних трудових відносин та «тіньової» зайнятості.

Працівники Лубенського верстатобудівного заводу мали змогу поспілкуватися з начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Анатолієм Копотуном, а спеціалісти відділу Державного казначейства в Глобинському районі – з працівником відділу обслуговування громадян Людмилою Базавлук. До управління соціального захисту населення Оржицької райдержадміністрації завітали начальник відділу з питань перерахунків пенсій Віта Уманець та спеціаліст відділу обслуговування громадян Наталія Мартиненко. Найактуальнішою темою таких зустрічей залишаються електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України.

1 10 1024x576 - Підсумки інформаційного тижня2 8 1024x924 - Підсумки інформаційного тижня3 4 1024x665 - Підсумки інформаційного тижня4 2 - Підсумки інформаційного тижня5 1024x820 - Підсумки інформаційного тижня

background Layer 1