Пропустити навігацію

27 громадян Великобагачанського району не змогли одержати пенсію через брак страхового стажу

Начальник Великобагачанського відділу обслуговування громадян Лариса Карпенко та завідувач місцевого сектору з питань перерахунків пенсій Валентина Гавриленко 31 жовтня відвідали трудовий колектив державної лікарні ветеринарної медицини.

– На теренах Великобагачанського району проживає майже 7,4 тисяч пенсіонерів, – повідомили присутнім. – У нинішньому році вже призначено більш ніж 260 пенсій.

Зважаючи на те, що 27-ми особам з району працівники Фонду відмовили в призначенні пенсійної виплати в зв’язку із недостатністю страхового стажу, основною темою виступу Валентини Гавриленко стали проблеми зарахування страхового стажу, права на пенсійну виплату та можливості добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Лариса Карпенко розповіла про результати оптимізації та реорганізації органів Пенсійного фонду та завірила присутніх, що реформування не позначилось на якості надання пенсійних послуг. Слухачам запропонували зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду для отримання дистанційних послуг.

16015 IMG 2cf3c8f414a2ced9d411a1af19b3d37c V 768x1024 - 27 громадян Великобагачанського району не змогли одержати пенсію через брак страхового стажу

background Layer 1