Пропустити навігацію

«День відкритих дверей» у Лохвицькому районі

5 листопада у приміщенні Лохвицького відділу обслуговування громадян «відчинилися» двері службових кабінетів – фахівці всіх структурних підрозділів, які розташовані на цій території, спілкувалися з відвідувачами, яких запрошували заздалегідь.

Перш за все всі бажаючі «пройшли» від початку процедуру реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду. При цьому фахівець, яка забезпечує контроль за наповненням Реєстру застрахованих осіб в районі, просила відвідувачів ретельно слідкувати за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян, і дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення.

У День відкритих дверей в сервісному центрі побувало 35 громадян. А всього на обліку перебуває нині 12,5 тис. лохвицьких пенсіонерів.

Під час заходу були звернення щодо відновлення пенсії внутрішньо переміщеній особі, щодо можливості жінок виходу на пенсію у 50 років, про умови зарахування страхового стажу людям, які працювали у країнах колишнього СНД. У переважній більшості жителі району цікавилися порядком підвищення пенсійних виплат.

IMG 20191105 100111 768x1024 - «День відкритих дверей» у Лохвицькому районі
smartcapture
IMG 20191105 101656 1024x768 - «День відкритих дверей» у Лохвицькому районі
mde
background Layer 1