Пропустити навігацію

Претенденти на дострокове призначення пенсії звернулися до профільної Комісії

6 листопада під головуванням першого заступника начальника Головного управління Володимира Носенка відбулося засідання комісії з питань підтвердження стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років.

Члени комісії колегіально обговорили можливість зарахування пільгових періодів роботи заявників, що працювали в шкідливих та важких умовах праці, але внаслідок ліквідації підприємств не змогли підтвердити свій пільговий стаж. У разі позитивного вирішення питання люди одержують право дострокового виходу на заслужений відпочинок.

Цього разу члени комісії розглянули 27 заяв. Деякі з них розглядалися у присутності претендентів на підтвердження пільгового стажу роботи, а деякі – заочно. За результатами опрацювання документів прийнято рішення про встановлення пільгового стажу роботи одній особі, частково встановлено – 21-й особі, а 5 претендентів одержали відмову.

P1190491 1024x683 - Претенденти на дострокове призначення пенсії звернулися до профільної КомісіїP1190494 1024x683 - Претенденти на дострокове призначення пенсії звернулися до профільної КомісіїP1190501 1024x683 - Претенденти на дострокове призначення пенсії звернулися до профільної Комісії

background Layer 1