Пропустити навігацію

Результати співпраці органів Пенсійного фонду і Держпраці проаналізували на нараді

На нараді у т.в.о. голови Полтавської облдержадміністрації
11 листопада розглядалося питання «Про заходи, здійснені щодо легалізації трудових відносин у роботодавців на території області». Співдоповідачем начальника Управління Держпраці у Полтавській області Сергія Щербака стала заступник начальника Головного управління Оксана Мисик.

Зважаючи на постійну співпрацю причетних установ щодо мінімізації нелегальної зайнятості та популяризації офіційного оформлення трудових відносин, представник Пенсійного фонду перш за все висловила вдячність працівникам органів Держпраці за швидке реагування на інформацію з реєстру застрахованих осіб щодо порушників законодавства про працю. Вона наголосила,  що 40 % від загальної кількості проведених заходів контролю здійснено за матеріалами, наданими пенсійниками.

Оксана Мисик навела окремі приклади того, як поповнюється і використовується унікальна база персоніфікованого обліку, на підставі якої здійснюється моніторинг ринку праці в області. Вона також визначила важливість надання застрахованим особам та страхувальникам аналітичних матеріалів, статистичних даних про надходження та видатки страхових коштів, соціальних послуг.

У виступі зазначалося:

– Кількість офіційно працевлаштованих осіб в нашому краї поступово зростає. Якщо на початок року їх кількість становила 416 тисяч, то вже у вересні – майже на 5 тисяч більше, тобто 421 тисяча осіб.

Найбільш вагомим цьогорічним досягненням всіх причетних служб Оксана Мисик назвала зменшення майже на 6 тисяч, порівняно з початком року, чисельності найманих працівників, які отримують заробітну плату менше мінімальної.

 

11.11.2019

Mysyk narada ODA 11 11 1024x683 - Результати співпраці органів Пенсійного фонду і Держпраці проаналізували на нараді

 

Grafik 1024x764 - Результати співпраці органів Пенсійного фонду і Держпраці проаналізували на нараді

background Layer 1