Пропустити навігацію

Хорольські пенсійники активно комунікують з мешканцями району

Начальник Хорольського відділу обслуговування громадян Таміла Плужник провела зустріч з жителями с. Штомпелівка. Поспілкуватися з працівником Фонду і вирішити проблемні питання виявили бажання 12 селян.

Керівник сервісного центру ознайомила присутніх з принципами роботи нещодавно створеного підрозділу у Хоролі, презентувала сільським мешканцям останні номери газети “Пенсійний кур’єр”.

У числі питань, з якими звернулися відвідувачі, були наступні: про порядок обрахунку та виплати пенсій інвалідам з дитинства і дітям війни, про зміни у пенсійному забезпеченні з 1 липня і про прийдешні перерахунки пенсій з 1 грудня п.р.

Довідково: Штомпелівська сільська рада налічує 1762 мешканці, 420 з яких — пенсіонери.1 2 - Хорольські пенсійники активно комунікують з мешканцями району

2 2 - Хорольські пенсійники активно комунікують з мешканцями району

* * *

А фахівець відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Тетяна Бова 14 листопада провела семінар в Хорольській районній філії обласного центру зайнятості. Вона спілкувалася з людьми, які шукають роботу, на тему «Новітні технології та сервіси в Пенсійному фонді України». З можливостями електронних сервісів того дня було ознайомлено 15 безробітних, яких запросили до сервісного центру для реєстрації на вебпорталі ПФУ.3 1 - Хорольські пенсійники активно комунікують з мешканцями району

background Layer 1