Пропустити навігацію

Обмін досвідом, проблеми та спільні завдання – порядок денний сьогоднішнього семінару

Навчання фахівців, які виконують функції, пов’язані із наповненням бюджету Пенсійного фонду, провели 28 листопада в Головному управлінні. Віднедавна – у зв’язку із завершенням процесів реорганізації та централізації в органах Фонду – окремі фахівці на місцях стали на передовій лінії боротьби за виконання планових завдань з надходження власних коштів, повернення боргів і детінізації ринку праці.

На семінарі йшлося про пошук нових шляхів і методів роботи з роботодавцями, про організацію роботи профільних підрозділів, про взаємодію з юридичними службами тощо.

Заступник начальника Головного управління Оксана Мисик у спілкуванні з колегами наголосила на важливості виконання планових показників по платежах, які адмініструє Фонд, за 2019 рік. Вона зауважила:

– Як завжди, кінець календарного року – найгарячіший і найвідповідальніший для нас період. Консолідованими зусиллями ми повинні зробити все можливе, щоб виправдати очікування керівництва Пенсійного фонду України, яке покладається на Полтавщину як на один з економічно успішних і соціально благополучних регіонів.

Учасникам семінару повідомили, що вкрай складна ситуація в області зокрема і в країні в цілому склалася із погашенням заборгованості фізичних осіб–підприємців.

Наприкінці заходу присутні обмінялися досвідом роботи з боржниками.1 1 1 e1574937899171 - Обмін досвідом, проблеми та спільні завдання – порядок денний сьогоднішнього семінару2 6 e1574937912507 - Обмін досвідом, проблеми та спільні завдання – порядок денний сьогоднішнього семінару

background Layer 1