Пропустити навігацію

Кобеляцькі пенсійники спрямували інформаційний вплив на різні цільові аудиторії

У Кобеляцькому районі день 27 листопада видався інформаційно насиченим, адже містив декілька комунікаційних заходів, спрямованих на різні цільові групи населення.

IMG 4433 1 e1574943726160 - Кобеляцькі пенсійники спрямували інформаційний вплив на різні цільові аудиторіїНачальник місцевого відділу з питань перерахунків пенсій Валентина Ященко зустрілася з учнями Державного професійного аграрного ліцею. Вона розповіла їм про порядок обліку страхового стажу, про переваги легального працевлаштування та сучасну можливість перевірити свій страховий стаж через вебпортал Пенсійного фонду України.

У рамках проведення в навчальному закладі акції «16 днів проти насилля», представниці Фонду довелося повідомити молодим людям про небезпеку інвалідності та ознайомити їх з умовами та порядком призначення пенсії у разі її настання.IMG 69ba6eb2072fc8089af7c824bdfd5176 V e1574943739517 - Кобеляцькі пенсійники спрямували інформаційний вплив на різні цільові аудиторії

А в самому центрі Кобеляк, біля торгівельних точок, фахівці Фонду влаштували «живе» спілкування з пересічними громадянами і підприємцями на тему легалізацію заробітної плати та зайнятості. Спочатку відбувся флешмоб, під час якого його учасники вийшли з різних куточків площі і об’єдналися в єдине ціле тематичним лозунгом, а потім розповсюдили серед зацікавлених брошури та буклети.

background Layer 1