Пропустити навігацію

До пенсійників завжди багато запитань

1 8 e1574945996969 - До пенсійників завжди багато запитаньНачальник Миргородського відділу обслуговування громадян Віктор Бакало прочитав лекцію для безробітних у місцевому центрі зайнятості. Перелік питань, які в таких випадках доносяться до слухачів, став традиційним – висвітлювалися особливості застосування пенсійного законодавства, йшлося про електронні послуги Фонду та можливість контролювати власний страховий стаж дистанційно.

2 7 e1574946026427 - До пенсійників завжди багато запитаньЗаняття з особами передпенсійного віку у рамках «школи майбутнього пенсіонера” відбулося в селищі Нові Санжари. Начальник місцевого відділу з питань перерахунків пенсій Ірина Рябенко поінформувала присутніх про умови виходу на пенсію за віком, можливість дострокового виходу на пенсію та добровільну участь в соціальному страхуванні.

3 3 e1574946045434 - До пенсійників завжди багато запитань«Пенсійний всеобуч» для працюючого населення провела керівник Лохвицького сервісного центру Тетяна Шамкало. Вона спілкувалася з працівниками сільської ради та поштового відділення с.Лука.

 Під час заходів працівники Фонду розповсюдили тематичні буклети.

 

 

background Layer 1