Пропустити навігацію

Територіальна громада Великобагачанського району активно співпрацює з органами Фонду

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами начальник Великобагачанського відділу обслуговування громадян Лариса Карпенко разом із селищним головою місцевої територіальної громади Юрієм Саковським відвідали Територіальний центр соціального обслуговування та зустрілися з людьми з особливими потребами, які користуються соціальними послугами.IMG 8639156cb58d842a42391c13164a039d V e1575380534733 - Територіальна громада Великобагачанського району активно співпрацює з органами Фонду

У ході спілкування представник Пенсійного фонду повідомила, що з початку року у районі кількість пенсіонерів з інвалідністю збільшилася майже на 70, і сьогодні соціальні гарантії від Пенсійного фонду одержують 989 осіб з інвалідністю, або 13% від загальної кількості пенсіонерів. Середній розмір пенсійної виплати пенсій по інвалідності у Великобагачанському районі становить 2636 грн на місяць.

Присутні на зустрічі позитивно сприйняли повідомлення про створення віддаленого робочого місця працівника Пенсійного фонду в с. Радивонівка Великобагачанської об’єднаної територіальної громади. Комп’ютерну техніку для цього робочого місця закупили за кошти територіальної громади.

background Layer 1