Пропустити навігацію

Про особливості призначення пенсій по інвалідності розповіли пенсійники Полтавського та Новосанжарського районів

 

В Полтавському районі на пенсійному обліку перебуває 2,3 тис. громадян, які мають інвалідність та потребують особливої уваги спеціалістів Пенсійного фонду. Індивідуальні зустрічі з ними провела заступник начальника відділу обслуговування громадян Алла Гальченко.

1 1 e1575468137534 - Про особливості призначення пенсій по інвалідності розповіли пенсійники Полтавського та Новосанжарського районів
 

2 1 e1575468151534 - Про особливості призначення пенсій по інвалідності розповіли пенсійники Полтавського та Новосанжарського районівА працівники Новосанжарського сервісного центру провели зустріч з людьми з особливими потребами на території Малоперещепинської сільської ради. На сьогоднійшній день на обліку у Новосанжарському районі перебуває 1,1 тис. осіб з інвалідністю, які отримують різні види пенсій. Середній розмір пенсії по інвалідності в районі становить 2532 грн.

Питання, які порушувались під час заходів, стосувалися пенсійного забезпечення людей з інвалідністю, перерахунку пенсій з 1 грудня, розміру видів пенсій в залежності від груп інвалідності та дистанційних форм обслуговування громадян, які впроваджені Пенсійним фондом України.

background Layer 1