Пропустити навігацію

День Збройних сил України став приводом для зустрічей з військовими

У День Збройних сил України, який 6 грудня відзначається в України, начальник Хорольського сервісного центру Таміла Плужник зустрілася з працівниками місцевого військового комісаріату. Метою цієї зустрічі стало ознайомлення з особливостями пенсійного забезпечення, обліку страхового стажу та іншими законодавчими новаціями, які стосуються військовослужбовців, що мали або мають відношення до Збройних сил.

Як повідомила Таміла Плужник, наразі на пенсійному обліку в Хорольському районі перебуває 263 колишніх військових. Вона розповіла про етапи підвищення їх виплат протягом останніх двох років і запросила присутніх стати активними помічниками Пенсійного фонду у поширенні інформації про переваги дистанційного обслуговування.

Військовий комісар Хорольського РВК підполковник Дмитро Чернець у ході зустрічі порушив окремі проблемні питання, які виникають у місцевих пенсіонерів-силовиків.

IMG 2d2da2d91702c5f306d683e501aa6684 V 1 e1576073134399 - День Збройних сил України став приводом для зустрічей з військовими

 

background Layer 1