Пропустити навігацію

Підбили підсумки роботи за рік і визначили подальші пріоритети

На засіданні колегії при начальнику Головного управління, яке відбулося 20 січня, розглядалося питання «Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду області щодо виконання у 2019 році поставлених завдань та пріоритети діяльності у 2020 році».

Участь у засіданні взяли заступник Голови правління Пенсійного фонду України Владислав Машкін та заступник голови Полтавської облдержадміністрації Катерина Рижеченко.

– Ми без будь-яких перебоїв справилися з основним завданням – забезпечили своєчасне фінансування і виплату пенсій пенсіонерам, яких на Полтавщині налічується понад 430 тисяч, – наголосив у своїй доповіді начальник Головного управління Володимир Тараторін.

Керівник пенсійної галузі озвучив цілий ряд важливих статистичних показників, у числі яких – середній розмір пенсії в регіоні, виконання завдань по надходженню коштів до бюджету Фонду, освоєння коштів на проведення ремонтних робіт, придбання нової комп’ютерної техніки для якісного обслуговування громадян тощо.

Зокрема, у доповіді зазначалося, що у результаті проведених перерахунків середній розмір трудової пенсії в регіоні досяг 2905 грн, що на 438 грн більше у порівнянні з 1 січня 2019 року, а середня виплата представників силових структур зросла за рік на 630 грн і на звітну дату становить 5104 грн.

Владислав Машкін, підводячи підсумки засідання, сконцентрував найбільшу увагу на ключових, на його погляд, напрямках роботи пенсійних установ – акумуляції коштів до бюджету Фонду задля забезпечення стабільності та повноти пенсійних виплат і на всебічному підвищенні якості обслуговування громадян. Він зауважив: «Ми затвердили певний корпоративний стиль, маємо чітко визначену методику, керуємося зрозумілими принципами і механізмами, і повинні неухильно дотримуватися єдиних стандартів».

У числі запланованих на наступний рік завдань, – зазначив заступник Голови правління, – переведення більшості послуг, пов’язаних з наданням пенсійного забезпечення і соціального страхування, в електронний формат.

P1190665 1024x683 - Підбили підсумки роботи за рік і визначили подальші пріоритетиP1190651 1024x683 - Підбили підсумки роботи за рік і визначили подальші пріоритети

background Layer 1