Пропустити навігацію

Журналістів зацікавила робота пенсійної галузі з питань детінізації ринку праці

Чергова роз’яснювальна кампанія, пов’язана із виконанням доручення Прем’єр – міністра України Олексія Гончарука, викликала в області сплеск заходів, пов’язаних із детінізацією зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами.

Начальник Головного управління Володимир Тараторін 28 січня дав інтерв’ю журналістам інтернет-видання «Останній Бастіон», в якому йшлося про те, яку діяльність здійснюють працівники Держпраці і Пенсійного фонду задля попередження допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

– Важливим бюджетоутворюючим фактором є наша робота по детінізації заробітної плати та легалізації зайнятості, яка проводилася спільно із соціальними партнерами, – повідомив у виступі начальник Головного управління. – Свідченням цього є збільшення на 4 тис. порівняно з початком року кількості застрахованих осіб. Підвищився також на Полтавщині і розмір середньої заробітної плати на одну застраховану особу, що враховується для обчислення пенсії, і становить майже 10 тис. грн..

З боку соціальних партнерів учасником діалогу в ефірі став керівник регіонального управління Держпраці Сергій Щербак.

IMG b1f653d1b4490e6df2cce213e680303b V e1580217639929 - Журналістів зацікавила робота пенсійної галузі з питань детінізації ринку праці

background Layer 1