Пропустити навігацію

Орієнтовний план проведення засідань колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області у 2020 році


п/п
Питання

Виконавці

Термін виконання
1 Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду області щодо виконання у 2019 році поставлених завдань та пріоритети діяльності у 2020 році. Носенко В.М.

Мисик О.І.

начальники структурних

підрозділів

січень
2 Про стан впровадження стандартів обслуговування громадян та рівня задоволеності громадян якістю наданих послуг в найбільших сервісних центрах Пенсійного фонду області. Носенко В.М.

Проходовський В.І.

 

квітень
3 Про затвердження бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області на 2021 рік і організацію роботи щодо своєчасного та в повному обсязі надходження платежів до бюджету Фонду та виявлення фактів використання праці неоформлених працівників. Мисик О.І.

Камкіна Г.І.

квітень
4 Про реалізацію у Головному управлінні завдань та заходів, визначених Антикорупційною програмою Пенсійного фонду України та його органів на 2019 – 2020 роки. Сердюк С.В. квітень
5 Про підсумки роботи Головного управління щодо організації роботи з пенсійного забезпечення, обслуговування громадян, впровадження електронних технологій.

 

Носенко В.М.

начальники профільних структурних підрозділів

липень
6 Про роботу із зверненнями громадян та реалізацію заходів щодо впровадження в Головному управлінні електронного документообігу і зміцнення виконавської дисципліни. Носенко В.М.

Штанько О.В.

липень
7 Про стан виконання управлінням по роботі з персоналом покладених на структурний підрозділ завдань. Пєсков Ю.О. липень
8 Про діяльність Головного управління щодо забезпечення виконання бюджету Фонду, фінансування виплати пенсій протягом 9 місяців 2020 року. Мисик О.І.

Камкіна Г.І.

жовтень
9 Про взаємодію структурних підрозділів Головного управління з питань підвищення ефективності системи управління, модернізації інформаційних ресурсів і технічної бази та залучення громадян до електронних сервісів Фонду. Носенко В.М.

Гаврилко С.М.

жовтень
10 Про результати правової роботи в Головному управлінні та заходи щодо запровадження автоматизованого обліку судових рішень. Каплацька С.М. жовтень
11 Про результати функціонування системи внутрішнього контролю в Головному управлінні та усунення порушень, виявлених контрольними заходами. Пилипенко М.В. грудень
12 Про результати проведених органами праці та соціального захисту населення перевірок щодо здійснення нагляду за додержанням вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій. Носенко В.М.

Товстоножко І.В.

грудень
13 Про стан виявлення і запобігання порушень щодо використання пенсійних коштів і забезпечення контролю за додержанням суб’єктами господарювання вимог законодавства. Гордійчук В.М. грудень
background Layer 1