Пропустити навігацію

Фахівці Пенсійного фонду звертаються до людей молодшого покоління

Майже 432 тис. громадян похилого віку знаходяться нині під опікою органів Пенсійного фонду Полтавщини. Карантинні заходи не заважають стабільному фінансуванню та своєчасній виплаті пенсій. На сьогодні, 20 березня, поштові відділення одержали готівку для пенсійних виплат у повному обсязі, а банківські установи профінансовані по 22 березня.

Однак проблемою стало те, що літнім людям, які живуть окремо від родин, в умовах протиепідемічних обмежень стало не під силу подолати недуги й самотність, вирішити побутові проблеми.

На жаль, дуже часто люди старшого покоління недооцінюють напруженість ситуації, яка склалася в країні із поширенням вірусу COVID-19. Нехтуючи своєю безпекою і безпекою інших, вони часто ігнорують вимушені карантинні заходи, виходять з дому без нагальної потреби і відвідують громадські місця, наполягають на проведенні прийому в державних установах, у тому числі в сервісних центрах Фонду.

Наразі особливу увагу потрібно приділити літнім людям та особам з інвалідністю, адже спричинена коронавірусом пневмонія особливо небезпечна саме для тих, кому за 60. Вони найвразливіші до інфікування коронавірусом!

Звертаємося до дітей, онуків, сусідів наших підопічних і закликаємо виявити турботу про таких громадян, розповсюджувати інформацію про те, що фахівці Пенсійного фонду наразі контактують із відвідувачами лише для вирішення невідкладних питань, пов’язаних із оформленням документів для виплати допомоги на поховання.

Надайте всебічну допомогу, підтримайте, поінформуйте!

Піклуймося про своїх батьків, рідних і сусідів!

456 2 - Фахівці Пенсійного фонду звертаються до людей молодшого покоління

background Layer 1